فهرست محتوا
توده های ناحیه ی تناسلی یک بیماری شایع در میان خانم هاست که می تواند به دلایل مختلفی ایجاد بشود. این توده ها می تواند ناراحت کننده و دردناک باشد. در اکثر موارد این بیماری یک مشکل جدی نبوده و به راحتی می توان برای درمان توده های ناحیه تناسلی نزد متخصص مراجعه کرد. ما در مقاله ی زیر به بررسی انواع روش درمان توده تناسلی می پردازیم.
برخی دلایل ایجاد توده های ناحیه ی تناسلی عبارتند از:
غالبا توده های ناحیه ی تناسلی به صورت خود به خودی برطرف می شوند ولی در صورت رفع نشدن می توانید از روش های درمانی استفاده نمایید. انواع روشهای درمان توده های ناحیه تناسلی عبارتند از:
برای این که بتوانید به خوبی توده های ناحیه ی تناسلی را درمان نمایید، بایستی هر مدل محصول یا فعالیت و یا عواملی را که می تواند بر این ناحیه تاثیر بگذارد را شناسایی و یادداشت نمایید.
زمانی که علت ایجاد این عارضه مشخص شد، آن را حذف نمایید. مثلا اگر مشکل در اصلاح نمودن است، از تیغ های جدید استفاده کرده و در زمان تیغ زدن در سمت و سوی رشد مو این کار را انجام دهید. هیچ وقت خشک اصلاح نفرمایید. از مصرف روغن به روی پوست خودداری نمایید، چرا که روغن می تواند باکتری را داخل فولیکول ها محبوس کند.
یکی از روش های درمان توده های ناحیه تناسلی رعایت بهداشت است. رطوبت و گرما دو عاملی هستند که می توانند به ایجاد باکتری در ناحیه ی تناسلی کمک کنند. هر روز ناحیه ی تناسلی خود را با صابون و آب گرم بشویید. از شورت های پنبه ای استفاده نمایید و اجازه بدهید که پوست شما نفس بکشد و از پوشیدن لباس زیر هایی که رطوبت و گرما را به خود می گیرد دوری کنید. پدهای بهداشتی خود را در هنگام قاعدگی به صورت منظم تعویض نمایید.
هیچ گاه برجستگی ها و توده های ناحیه ی تناسلی خود را دست کاری نکنید. چرا که این کار می تواند باعث وخامت اوضاع بشود. برخی از این توده ها همچنان که بزرگتر می شوند، دردناک تر شده و میزان چرک بیشتری را در خود جمع می کنند.
گرما درمانی از دیگر روشهای درمان توده های ناحیه تناسلی است. برای این که از درد و خارش این توده ها بکاهید، می توانید منطقه را کمپرس گرم نمایید. برای این کار حوله ای را گرم نموده و پیش از گذاشتن به روی پوست، آن را فشار دهید. شما می توانید این کار را چندین بار در روز انجام دهید. همیشه پیش از تن کردن لباس زیر، منطقه را خشک کرده تا مانع از رشد باکتری در این ناحیه شوید.
با پزشک خود در رابطه با مصرف داروهای مناسب مشورت نمایید. چنانچه مشکل مولوسکوم کونتاژیوزوم باشد، معمولا به صورت خود به خودی رفع می شود. اما اگر مشکل درماتیت تماسی باشد، مصرف آنتی هیستامین ها یا داروهای موضعی توصیه می گردد.
عفونت ها را هم با مصرف آنتی بیوتیک خوراکی یا موضعی می توان درمان نمود.
درود خسته نباشی دکتر بیش از یکسال یه چیزی مثل جوش زیر پوستی زیر آلتم دراومده دردی چیزی هم اصلا ندارم بعضی وقتام فشارش میدم و ازشم چیزی بیرون میزنه مثل عفونت نمیدونم چیکار کنم
سلام مراجعه کنیدبامعاینه قابل تشخیص است
سلام خسته نباشید دختری هستم 29 ساله و یک توده سفت دقیقا مشابه با تصویر بالا در کنار آلت خود دارم ابتدا کوچک بود بدون هیچ درد یا خارشی و فکر کردم با فشار دادن آن میتوانم محتویات آن را خارج کنم ولی بزرگتر شد..قبلا هم در همین ناحیه همچین موردی داشتم که خود به خود رفع میشد ولی اینبار کمی بزرگتر بود.باید چکار کتم ؟آیا نگران کننده است؟درمان خانگی وجود دارد؟که نخواهم به پزشک مراجعه کنم؟
سلام ودرود میتونه زاعده پوستی باشدوحتمابه یک پزشک جراح مراجعه کنید
سلام من در سمت چپ ناحیه تناسلی یه توپ مانندی ایجاد شده که با فشار دست حرکت میکنه ایا میتونه از اپلاسیون باشه اگر حل نشد بعد چن روز به پزشک مراجعه کنم
سلام ودرود حتما مراجعه کنید
سلام
من ۱۷ سالمه و یک برامدگی کوچیک سمت بالای ناحیه ی تناسلیم ایجاد شده نه دردی داره و نه عفونتی میشه لطفا راهنمایی کنید
سلام بامعاینه مشخص خواهدشدوازنظرزگیل تناسلی بایدبررسی کنید
سلام من یه غده سفت حدودا همین دیشب حس کردم درد داره و کوچیک هست.درمان خونگی داره؟ چیکار باید بکنم؟
سلام درصورتیکه ابسه باشه میتونیدداخل لگن اب گرم بشینیدتادردتون کم بشه وحتما مراجعه کنید
سلام وقت بخیر
ببخشید من یه برامدگی رو گوشت پایین ناحیه تناسلیم به وجود اومده وقتی فشارش میدم درد میکنه ولی چیزی ازش خارج نمیشه میشه راهنماییم کنید
سلام
نیاز به بررسی داره
سلام خسته نباشید
پسری هستم ۲۳ساله یه دونه سفت بین التم و بیضه هام هست زیر پوسته هیچ درد و خارشی نداره فقط فشارش میدم یکم درد میگیره دلیلش چی میتونه باشه؟؟
نیازی هست دکتر برم ؟؟
سلام وقت بخیر
بله یک بررسی ساده میتونه کمک کننده باشه.